Tømmerkraner

Kran og Maskinservice er din forhandler av tømmerkraner på Innlandet.

Kontakt oss

Kraner av høy kvalitet til konkurransedyktige priser

En tømmerkran eller gripelaster er en hydraulisk kran som benyttes til å laste tømmer på en lastebil.

Om du har behov for tømmerkraner, eller ser etter en aktør som kan hjelpe med service eller reparasjon av tømmerkraner, har du kommet rett. Kran og Maskinservice AS har over 25 års erfaring som spesialister innen kraner og løfteutstyr. Med våre konkurransedyktige priser og høye fokus på god kundedialog har vi blitt en anerkjent aktør innen tømmerkraner på Innlandet.

Vi leverer tømmerkraner fra Kesla

Våre tømmerkraner kommer fra den finske produsenten Kesla, en anerkjent leverandør som har mer enn 50 års erfaring innen teknologi for skogutvinning. Kesla leverer kraner over hele verden, og deres solide tømmerkraner er som skapt for å jobbe under tøffe, norske vær- og vindforhold. Velger du en tømmerkran fra Kesla kan du stole på at du får et produkt med lang levetid, som er robust nok til å tåle daglig drift med lasting av norsk tømmer.

Kombinasjonen av vår ekspertise og Kesla sine tømmerkraner gjør deg godt rustet til å utøve skogsdrift i norske skoger. Kranene kan skreddersys etter dine behov og leveres med ønsket funksjonalitet og styringssystem.

Les mer og se spesifikasjoner på tømmerkranene fra Kesla i produktarket her.

Kesla logo

Kraner i ulike prisklasser

De robuste tømmerkranene fra Kesla leveres i forskjellige prisklasser. Hvis du tar kontakt med oss, hjelper vi deg med finne rett kran for dine behov og ditt budsjett.

Er det noe du lurer på?

Har du spørsmål om våre tømmerkraner, eller ønsker informasjon om våre andre produkter innen kran og løfteredskaper, kan du gjerne ta kontakt for en hyggelig samtale.

Kontakt oss