Maskinservice

Om du har behov for service på spesielt kraner og løfteutstyr har du kommet til riktig sted. Kran og Maskinservice AS har spesialkompetanse på kraner og løfteredskaper, og vi tilbyr service på alle slags kraner og lifter.

Kontakt oss

Service på kraner og løfteutstyr på Innlandet

Vi har fire ansatte med spesialkompetanse på kraner og løfteredskaper. Disse har mer enn 25 års erfaring i bransjen, og kvalitetssikrer alt vi gjør.

Vi legger vår stolthet i å levere gode løsninger til kundene våre. Derfor har vi strenge internkontroller og gir kundene våre en trygghet på at maskinservice utføres til punkt og prikke. Vi er særdeles opptatt av å ha en god dialog med våre kunder. For oss er ikke service kun et begrep, men en livsstil.

Når du benytter deg av vår maskinservice skal du vite at dine maskiner får den beste servicen tilgjengelig. Vi tilbyr også

Maskinservice og salg av nesten alt innen kraner og løfteredskaper

Vi utfører service og reparasjon av mobilkraner, lastebilkraner, tømmerkraner, personlifter, kroklifter og løfteredskaper. I tillegg utfører vi sertifisering og årskontroller av alle typer kraner og løfteredskaper.

Vi har et omfattende delelager som inkluderer deler fra alle våre leverandører, men også et bredt kontaktnettverk som gjør oss i stand til å skaffe deler fra de fleste maskinprodusenter på markedet. Dette sikrer deg rask og god service, for maksimal oppetid og fremdrift i dine prosjekter.

Trenger du vår kompetanse innen maskinservice?

Send oss en henvendelse eller ring for en hyggelig prat om ditt behov.

Kontakt oss