Løfteredskaper

Uansett hvilke behov du har knyttet til løfteredskaper kan vi hjelpe.

Kontakt oss

Erfaring og høy fagkompetanse

Kran og Maskinservice AS holder til på Rudshøgda, og har siden 1994 hjulpet små og store kunder på Innlandet med løfteredskaper.

Vi tilbyr et bredt knippe løfteredskaper til forskjellig bruk, og har god kompetanse på alt fra personlifter til større mobilkraner. I tillegg til å være leverandør kan vi også hjelpe med service og vedlikehold, og ved behov også årskontroll og sertifisering.

Løftere tilpasset norske forhold

Som en del av kvalitetssikringen av våre produkter, passer vi på at utstyret vil fungere med norske vær- og vindforhold. Vi velger kun å samarbeide med nøye utvalgte leverandører av løfteutstyr, og det er en forutsetning at de imøtekommer våre krav til robusthet, funksjonalitet og levetid. Med vår spesialkompetanse er du sikret at alt utstyr levert av oss vil komme med lang varighet.

Løfteutstyr fra kvalitetsforhandlere

Noen av aktørene vi leverer løfteutstyr fra er HMF lastebilkraner og Kesla. Vi eier også produksjonsrettighetene til Moelven sine mobilkraner. Vi har også Scanreco radiostyringsenheter for styring av lastebilkraner og maskiner.

Send oss en henvendelse

For konkret prisinformasjon og andre spørsmål, ta gjerne kontakt med oss.

Kontakt oss