Årskontroll

Kran og Maskinservice AS utfører forskriftsmessig periodisk sakkyndig kontroll av kran og annet løfteutstyr.

Kontakt oss

Sertifisert kontrollorgan

En sakkyndig kontroll innebærer en fullstendig gjennomgang av alle de forhold som påvirker sikkerheten ved din maskin. For utstyr som eksempelvis kraner og løfteutstyr, skal sakkyndig kontroll utføres minst én gang i året. Vi i Kran og Maskinservice AS tilfredsstiller de strenge kravene til organisering, kvalitetssikring og kompetanse som er nødvendig for å kunne utføre disse årlige kontrollene.

Vi holder til midt på Rudshøgda og er lett tilgjengelig for våre kunder, men vi kommer gjerne ut til dere for å foreta kontrollen der dere er på Innlandet.

Lang erfaring og gode rutiner

Etter over 25 år i bransjen har vi opparbeidet oss en stor mengde kunnskap om alle typer kraner og løfteredskaper. Våre ansatte har solid erfaring, og vi har et sterkt fokus på gode rutiner og kvalitet i vårt arbeid. Om du trenger en leverandør av årlige kontroller er vi et trygt og godt valg. Service kan gjerne tas i sammenheng med årlig kontroll slik at eventuelle mangler blir utbedret umiddelbart. Du kan gjerne lese mer om vår maskinservice her.

Dersom du har behov for nye kraner til din maskinpark er vi forhandler av blant annet lastebilkraner fra HMF, Multilift krokløfter og Kesla tømmerkran. Vi har også et omfattende delelager, og kan skaffe deler til løfteredskaper fra de fleste leverandører.

  • Ikon, kranbil
  • Ikon, kranbil
  • Ikon, kranbil
  • Ikon, kran med klo
  • Ikon, kranbil lift

Priser på årlig kontroll

Vi utfører den årlige kontrollen til en overkommelig pris, som naturligvis vil variere noe fra maskin til maskin. For mer informasjon om priser og service er det bare å ta kontakt.

Kontakt oss