Kranservice

Har du behov for kranservice? Vi er en av de største aktørene innen kranservice i Norge, og opererer primært på Innlandet.

Kontakt oss

Service og deler til Moelven mobilkraner

Kran og Maskinservice AS eier også produksjonsrettighetene til Moelven mobilkraner, og om du har en Moelven mobilkran med behov for kranservice har vårt delelager garantert alt du måtte trenge.

Kontakt oss gjerne om har du noen spørsmål rundt deler eller service av mobilkraner fra Moelven.

Profesjonell kranservice utført på Rudshøgda

Med våre lokaler midt i Rudshøgda er vi lette å finne frem til, og med vår spesialkompetanse på kranservice er vi det åpenbare valget dersom du befinner deg i innlandet. Vi er også konkurransedyktige på pris, og innehar solid erfaring med de aller fleste typer kraner som tømmerkraner, mobilkraner, lastebilkraner og alt av lifter.

Om du trenger kranservice kan du med andre ord stole på at vi utfører jobben til punkt og prikke. Vi er spesielt opptatt av god kundedialog, og for oss er ikke service bare et begrep, det er vår livsstil. Skulle du i stedet trenge en ny kran, kan vi selvfølgelig tilby det også.

Konkurransedyktige priser på kranservice

Våre priser på kranservice vil naturligvis variere basert på stand og behov, men vi lover uansett at våre priser er konkurransedyktige! Send oss en henvendelse, kom innom vårt kontor eller slå på tråden for en hyggelig prat.

Kontakt oss