Lastebilkraner

Kran og Maskinservice kan skilte med over 25 års erfaring som spesialister i bransjen. Hos oss er du garantert en god kundeopplevelse og en trygg handel.

Kontakt oss

Uansett hva ditt behov er innen lastebilkraner, kan vi hjelpe

Vi selger, reparerer, utfører service, årskontroll og sertifisering av alle typer lastebilkraner. Vi har over 25 års erfaring som spesialister innen kraner og løfteredskaper bak oss, og jobber primært mot kunder på Innlandet. Dersom du har behov for lastebilkraner, uansett i hvilken sammenheng, er du velkommen til å ta kontakt.

Vår bedrift befinner seg på Rudshøgda. Vi er i tillegg forhandler av Kesla tømmerkran. Vårt delelager er omfattende, og vårt nettverk gjør at vi kan skaffe reservedeler til de aller fleste kraner, herunder også lastebilkraner.

HMF logo

Forhandler av HMF lastebilkraner

Vi er forhandler av lastebilkraner fra HMF, en dansk produsent med over 50 års erfaring i bransjen. Deres lange og brede erfaring gjør disse kranene til et trygt og solid valg. HMFs lastebilkraner er bygget med høye krav til kvalitet og i tråd med europeiske forskrifter til sikkerhet. De benytter det siste innen teknologisk utvikling for å tilby markedet kraner med lang holdbarhet som ikke taper seg i verdi.

Lastebilkranene fra HMF gir deg både ytelse og kontroll, på en måte som er unik i sin klasse.

Vi er stolte av å være forhandler av HMF lastebilkraner på Innlandet. Med deres varierte utvalg kan du være sikker på at vi kan levere lastebilkraner som passer akkurat dine behov.

Les mer og se spesifikasjoner for HMF mellomkraner her og HMF kraner til ekstra krevende løfteoppgaver her.

Lastebilkraner til alle behov og budsjetter

Vi er sikre på at vi har kranen som passer ditt behov og budsjett. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om priser og dine valgmuligheter.

Dersom du har andre henvendelser rundt våre tjenester og produkter ber vi deg ta kontakt for en hyggelig samtale

Kontakt oss