Mobilkraner

Kran og Maskinservice AS eier produksjonsrettighetene til Moelven mobilkraner, skaffer deler til disse.

Kontakt oss

Vi har produksjonsrettighetene til Moelven mobilkraner

Kran og Maskinservice AS eier produksjonsrettighetene til Moelven mobilkraner, de eneste mobilkranene som er utviklet i Norge. Vi skaffer deler til disse.

Med våre kompetente medarbeidere innen kraner og løfteredskaper og vår spesialisering på service, reparasjon, årskontroll og sertifisering av kraner og lifter, er vi en aktør med bunnsolid kompetanse til å hjelpe med akkurat dine behov.

Stort delelager til alle typer kraner

Alle kraner vi leverer fra oss har lang levetid og høy arbeidskapasitet. Fordi de utfører tungt arbeid, vil det imidlertid være nødvendig med service fra tid til annen. Som produksjonsrettighetshaver av Moelven mobilkraner lagerfører vi deler til disse kranene. Vi er også den eneste kranspesialisten i Norge som kan tilby komplett service på kranene til Moelven.

Utover deler til Moelven mobilkran, har vi også deler til kraner fra flere andre produsenter på lager. Med vårt kontaktnettverk klarer vi dessuten å innhente deler til de aller fleste modeller av de aller fleste merker. Uansett hva slags kraner du har i maskinparken, står vi klare til å hjelpe deg med å optimalisere produksjon og arbeidsflyt.

Ønsker du mer informasjon?

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du lurer på angående mobilkraner. Vi er spesialister på området og hjelper deg med det du trenger.

Kontakt oss